Verschakelen & C° werkt ontertussen ruim 25 jaar met de toestellen van General . Met dit merk hebben wij een zeer ruime ervaring maar deze is niet bindend voor uw keuze. In overleg met de klant kunnen wij eventueel een ander merk aanbieden.

Waarom kiezen voor General? AircoHeaters, de lucht-luchtwarmtepompen van General, zijn de perfecte oplossing, omdat ze zowel verwarmen als koelen, heel wat comfort bieden en bovendien energiezuinig zijn.

Mogelijkheden:

Singlesplit oplossingen voor verwarmen en koelen van één ruimte:
Een singlesplit is een installatie met één buitendeel en één binnendeel. Het buiten deel ziet er steeds het zelfde uit maar voor het binnendeel bestaan er verschillende mogelijkheden: U heeft de keuze tussen een wand-, vloer-, plafond-, inbouw-, of een kanaaltoestel waarbij elk toestel zijn specifieke eigenschappen heeft. Meestal kan deze uitvoering geplaatst worden zonder al te veel kap-en breekwerk.

Multisplit oplossingen voor verwarmen en koelen van verschillende ruimtes in een woning, kantoorgebouw, winkel, et cetera. Bij deze uitvoeringen kunnen er tot 5 binnentoestellen op 1 buitengroep gemonteerd worden. Bij dit soort installaties wordt er op voorhand duidelijk het traject van de koelleidingen bepaalt. Ook hier heeft U de keuze tussen de verschillende uitvoeringen zoals bij een singlesplit.

VRF  oplosssingen voor het verwarmen en koelen van kantoorgebouwen,... dit systeem geeft bijna een oneindigheid van oplossingen. Spitstechnologie ontworpen voor het comfort, energiezuiniger dan ooit! Deze VRF warmtepompen zijn ontwikkeld voor een optimaal energiemanagement. Wij bieden 70 configuraties van 4 pk tot en met 54pl die op hun beurt samengebouwd kunnen worden tot één systeem van 400 binnendelen en 100 buitendelen. Dit levert een ruim aanbod van beschikbare capaciteiten.


Heeft U graag  een offerte op maat gelieve ons te contacteren